Autor: Informer.rs

26.01.2023.

18:00

Foto: reuters

Sport

ALVEŠ NIJE KORISTIO KONDOM, A DEVOJKA NIJE OPRALA GAĆICE! Novi, ključni detalji OPTUŽNICE PROTIV ALVEŠA! Sledi mu pakao!

Navodno se sve dogodilo 30. decembra, a za silovanje ga tereti devojka koja ima 23 godine, ali još uvek ništa nije dokazano.

Ovaj slučaj glavna je tema u Španiji i skoro svakog dana saznaju se neki novi detalji onoga što se navodno desilo u noćnom klubu.

Advokatica silovane devojke je u poslednjem obraćanju medijima otkrila da Dani Alveš nije koristio zaštitu.

- Moja klijentkinja dobija psihilošku podršku u ustanovi za tretman žrtava naslja. Bolnica joj je omogućila tretman kako bi izbegla zarazne bolesti jer silovatelj nije koristio kondom. Takođe moja klijentkinja koristi i lekove za spavanje jer ne može da zaspi - rekla je advokatica silovane devojke za "Marku".

Informer

U svemu tome devojka je ispravno postupila jer, kako tvrdi njena advokatica, nije oprala gaćice, te su dokazi tu.

- Srećom, klub u kojem je silovana, napustila je kolima hitne pomoći, pa je otišla u policiju. Za razliku od mnogih žrtava seksualnog zlostavljanja koje operu donji veš, ona nije uništila dokaze - rekla je advokatica i dodala:

- Važno je napomenuti i da devojka u noći zločina nije konzumirala alkohol i da je policiji dala izjavu bez ikakvih kontradikcija - završila je advokatica.

Dani Alveš optužen je da je u noćnom klubu u Barseloni devojku nasilno odveo u WC gde ju je zaključao i silovao.

On se trenutno nalazi u pritvoru u koji je dospeo pošto je nekoliko puta menjao iskaze. Ukoliko dođe do suđenja preti mu kazna i do 12 godina zatvora.