Autor: Informer.rs

31.01.2023.

18:40

Foto: Tanjug/AP

Sport

SPREMA SE SPEKTAKULARAN TRANSFER! Jović ZAVRŠIO EPIZODU u Fiorentini, seli se u tabor VELIKANA!

Stigao je letos Luka Jović u Fiorentinu kako bi oživeo karijeru i pomogao velikanu iz Toskane da se vrati u krem svetskog fudbala. Ipak, ni jedna ni druga misija, makar za sada, nije uspela... A kako stvari stoje - i neće!

U Firenci su izgubili strpljenja za Jovića, a turski novinar Mustafa Ozgur Sandžar javlja da se Galatasaraj javio čelnicima Viole u nameri da Srbina dovede na Bosfor! Ipak, problem predstavlja komplikovan dogovor na relaciji Fiorentina-Real Madrid po kom Blankosima sleduje polovina od naredne prodaje. 

Informer

Fiorentina je letos Jovića dobila besplatno. Nije platila ni cent obeštećenja, ali je Real zadržao prava na 50 odstro od naredne prodaje. To je sada detalj na kojem Galatasaraj mora da se dogovori sa Fiorentinom, ako želi da dobije strelca sedam pogodaka u ovoj sezoni.

U Istanbulu Jovića vide kao zamenu za Harisa Seferovića koji se seli u Seltu. Problem predstavlja Srbinov status u Firenci budući da je to potpuna enigma za sve u Italiji. Mnogi kažu da je precrtan kod Vinćenca Italijana, a drugi da će imati kredita do leta da zasluži novu šansu u Violi...