Autor: Informer.rs

01.02.2023.

23:08

Foto: Tanjug/AP

Sport

HAKIM ZIJEŠ - NAJVEĆI GUBITNIK PRELAZNOG ROKA! Žalba ODBIJENA, mora da se vrati u LONDON! Sve zbog Bolijeve NEMARNOSTI!

Pari Sen Žermen neće moći da registruje Hakima Ziješa - odluka je Lige 1 nakon što su Sveci uputili žalbu budući da su žestoko oštećeni neodgovornim ponašanjem Čelsija... Londonski velikan tri puta je slao pogrešnu dokumentarciju, a prava je stigla tek posle 23 časa kada je prelazni rok u Francuskoj već bio završen. 

"Radio Monte Karlo" preneo je da je Hakim Ziješ već oko podneva stigao u Pariz gde je prošao lekarske preglede i pristao da se preseli na Park Prinečva. Navodno, Pari Sen Žermen je u 21:40 poslao mejl u London, ali više od sat vremena nije bilo odgovora. 

Informer

Tek u 22:55 sa Stamford Bridža je stigao odgovor, ali bila je reč o praznom melju. Pari Sen Žermen je shvatio da se radi o pogrešnom odgovoru, odmah je administracija reagovala i poslala u London novi mejl. Stigao je novi odgovor i ponovo pogrešan! 

"Pokušali" su Plavci da isprave svoju grešku i u Pariz su poslali ispravne dokumente u 23:03, ali je već bilo prekasno! Sveci su zbog neodgovornog ponašanja Čelsija poludeli i okrivili ih za namerno miniranje. Pokušali su žalbom da ubede Ligu 1 i registriju Ziješa, ali je Udruženje francuskih prvoligaša odbilo predlog! 

Informer

Jasno je da Parižani imaju mnogo razloga za nezadovoljstvo i sumnju da se radi o namernoj "podvali" Čelsija. Hakim Ziješ sigurno da je besan budući da se na Stamford Bridžu neće naigrati, a od vlasnika Plavaca Toda Bolija stigao je kratak odgovor po kom on demantuje navode Pari Sen Žermena, ali ne želi u detalje...

Nije transfer Marokanca ni prvi ni poslednji koji je propao zato što su klubovi čekali poslednje sate poslednjeg dana prelaznog roka.