Autor: Informer.rs

01.02.2023.

22:47

Foto: Tanjug

Sport

DUŠAN I JA SMO IMALI MNOGO PROBLEMA! Italijan otkrio DETALJE odnosa sa Vlahovićem!

Posle višemesečne pauze na teren su se napokon vratili Federiko Kijeza, Dušan Vlahović i Pol Pogba čime su najavljeni bolji dani za Juventus. Ipak, biće potrebno vreme da se ponajbolji igrači Stare dame vrate u formu koja ih je krasila tokom karijere. 

I dok se čeka da Pogba i Vlahović "kliknu" čini se da problema na relaciji Vlahović-Kjeza neće biti budući da su njih dvojica već sarađivali u Fiorentini. Italijanski reprezentativac je u razgovoru za "Gazetu Delo Sport" prokomentarisao njegov odnos sa Srbinom. 

Informer

- Dušan i ja smo imali mnogo problema. U Fiorentini smo odlično sarađivali, nadam se da će tako biti u Juventusu. Žao mi je što nisam bio na terenu protiv Monce, posebno što su se vratili Vlahović i Pogba, ali sam imao problem sa povredom. Biće sve to dobro, igraću protiv Lacija u Kupu Italije - rekao je Kijeza. 

Italijan se nedavno vratio u tim, ali je sada ponovo na poštedi zbog problema sa povredom. Očekuje se da bude na raspolaganju treneru Masimilijanu Alegriju za naredni meč koji će Stara dama igrati protiv Lacija u četvrtak od 21 čas u okviru četvrtfinala Kopa Italije!