Autor: Informer.rs

05.02.2023.

08:17

Foto: Reuters

Sport

NE MOŽETE ME POVREDITI! Englezi PONIŽAVAJU Hrvata! Reprezentativac IZBAČEN IZ TIMA, prebačen u DRUGU EKIPU... (FOTO)

Bio je Mislav Oršić prava transfer bomba ove sezone u Premijer ligi kada ga je Sautempton doveo kao kapitalno pojačanje u nadi da će pomoći klubu da opstane u eliti. Došao je Oršić kao veliko ime iz Dinama, posebno nakon sjajnog učinka na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali početak njegove ere na Sent Merizu ne obećava...

Ideja je bila da Oršić odmah "upadne" u startnu postavu kako bi svojim kvalitetom prekinuo niz slabih rezultata. Utakmice su prolazile, Sautempton je izlazio iz krice, ali Mislava nije bilo u timu. 

Informer

U subotu stigle su šokantne vesti. Naime, hrvatski reprezentativac prebačen je u omladinski tim i nastupa u Premijer ligi 2 kako bi sakupio minutažu. Sve je "zakuvao" trener Nejtan Džons koji je insistirao da Oršić bude "proteran" iz prvog tima zbog čega se i sam fudbaler oglasio na Instagramu. 

Sada mu ostaje da se nada da će biti bolje, a da nije nimalo srećan pokazuje i fotografija koju je objavio na Instagramu. Tamo je okačio naslovnu stranu knjige "Ne možete me povrediti", što može biti neka vrsta bunta prema treneru Nejtanu Džonsu. 

Podsećamo, Oršić je ove zime za oko 6.000.000 evra iz Dinama prešao u Sautempton. Svoj kvalitet već nekoliko godina dokazivao je u dresu Modrih, a svi se sećaju het-trika protiv Totenhema u četvrtfinalu Lige Evrope.