Autor: Informer.rs

05.02.2023.

09:42

Foto: Tanjug/AP

Sport

OBORIO SAM SVE REKORDE U EVROPI, NE VRAĆAM SE! Ronaldo OSTAJE u Saudijskoj ARABIJI!

Dobio je Kristijano Ronaldo faraonski ugovor u Saudijskoj Arabiji, ali početak ere u Al Nasru ne obećava. Nije se proslavio Portugalac od dolaska  u novu sredinu te su odmah počele priče o odlasku u Njukasl. 

Poslednjih dana se šuškalo o tome da bi Kristijano Ronaldo mogao da se vrati u Evropu i pre nego što se to bilo ko mogao da zamisli. Ipak, Portugalac ističe da od toga nema ništa već da je fokusiran na uspehe sa Al Nasrom. 

- Oborio sam sve rekorde u Evropi, hoću da obaram rekorde ovde. Sada sam tu da pobeđujem, igram i budem deo uspeha ovog kluba i države - jasan je bio Portugalac.

Informer

Kristijano Ronaldo ne dominira ni u Saudijskoj Arabiji budući da je njegov klub ispao iz Superkupa, a potom kiksnuo i u domaćem prenstvu. Portugalac je postigao gol poslednjem kolu i tako doneo samo bod svojoj ekipi. 

- Hoću da igram dve, možda tri godine najviše, želim da završim karijeru sa 40, mislim da je to pravi trenutak. Ali ne znam šta donosi budućnost, nekada imate jedan plan, a život vam priredi nešto drugo - rekao je Kristijano Ronaldo.