Autor: Informer.rs

06.02.2023.

14:57

Foto: Starsportphoto

Sport

TUGA U TURSKOJ! Oglasila se Tijana Bošković i uputila saučešće porodicama poginulih u zemljotresu!

Dva veoma jaka zemljotresa pogodila su Tursku u ponedeljak, a prema prvim procenama poginulo je vipe od 1.300 ljudi. Spasioci konstantno izvlače mrtve i povređene iz ruševina, a nekoliko gradova je potpuno uništeno.

Tijana Bošković se oglasila na društvenim mrežama, pružila podršku narodu u Turskoj i uputila saučešće porodicama i rodbini poginulih u zemljotresu. 

Informer

 

Čak 14 odbojkašica Hataja ostalo je pod ruševinama zgrade koju je sravnio razorni zemljotres u Turskoj, javljaju tamošnji mediji. Ovu vest objavio je Hurijet, navodeći da se radi o objektu gde su stanovale odbojkašice.

Mediji su preneli da je Ahmet Ejup Turkaslan, golman Malatije, izgubio je život zbog zemljotresa u Turskoj. Ali, oglasio se prvi čovek kluba i to demantovao.

- Vest da je Ahmet Ejup Turkaslan umro nije istina. Još jedan zemljotres dogodio se dok su spasilačke akcije bile u toku. Stoga su se timovi povukli. Nadamo se da ćemo dobiti dobre vesti - rekao je Haci Ahmet Jaman.

Bivši reprezentativac Gane Kristijan Atsu i sportski direktor Hatajspora Taner Savut zatrpani su u ruševinama nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju.