Autor: Informer.rs

07.02.2023.

14:30

Foto: Tanjug/AP

Sport

ALBANCI U TRANSU ZBOG SRBINA! Navijači opkolili Stankovića, njegova rekcija ih je oduševila! (FOTO)

Dejana Stanković je sa ekipom Sampdorije bio smešten u istom hotelu, jer su gostovali Monci, ekipi iz gradića u blizini Milana.

Albanci su bili oduševljeni kada si videli Srbina, legendu Intera, pa su iskoristili proliku da se fotogafišu sa nekadašnjim trenerom Crvene zvezde.

- Dekijevo poštovanje prema navijačima Intera je toliko veliko da prevazilazi sve predrasude. Imali smo sreću da ova dva dana delimo isti hotel sa Sampdorijom u Milanu, a nakon što se predstavili kao "Inter klub Albanija“, zaista smo bili dirnuti toplinom i tim rečima "zadovoljstvo je moje", kada smo ga pozvali da se fotografiše s nama i našim transparentom - poručili su navijači. 

- Nećemo stati ovde. Uvek ćemo ići napred sa klupskom bojama u našim srcima, ciljem za miran svet u našim mislima, puno ljubavi prema svima koji poštuju Inter i osećajem strasti koji gajimo prema timu našeg srca. Forza Inter.

Nažalost, naš trener se nije radovao protiv Monce. Sampdorija dva puta vodila, a na kraju je ostala bez celog plena, a Dejan Stanković je skoro zaplakao od muke zbog gola u 99. minutu. Gabijadini je bio strelac u 12. i 58. minutu, Petanja je dao gol u 32. minutu za Moncu, a koban je bio 99. minut!  Pesina je iz penala izjednačio, a kako prenose italijanski mediji, Dejan Stanković je odjurio u suzama u svlačionicu.