Autor: Informer.rs

07.02.2023.

15:11

Foto: REUTERS/Carl Recine

Sport

OVA SLIKA JE RASPLAKALA TURSKU! Tako se pomaže UNESREĆENOM NARODU! Svetska zvezda ima SRCE VELIKO KAO PLANINA! (FOTO)

Pomoć unesrećenom narodu je preko potrebna, a mnoge zemlje i poznate ličnosti su već krenuli u akciju kako bi poslali humanitarnu pomoć pogođenim područjima.

Svi oni koji fizički ne mogu da pomognu odlučili su se da na bilo koji drugi način daju svoj doprinos. To je uradio i napadač Fenerbahčea, Ener Valensija, koji je dao svima primer.

Valensija je svestan da nema mnogo načina kako bi pomogao, pa se odlučio na onaj najlogičniji koji će sigurno mnogim ljudima koji su ugroženi na jugoistoku Turske itekako biti vredan.

Naime, na Tviteru se pojavila fotografija Valensije koja je nastala u jednom supermarketu u Istanbulu gde je on sa svojom porodicom otišao u nabavku. Poveo je i ljude koji su zaduženi za humanitarne pomoći i odlučio je da kupi što više stvari koje su potrebne ljudima koji su ostali bez svojih domova.

Nakon što je napravio turu po supermarketu i kupio veliku količinu hrane ekvadorski reprezentativac je odlučio da poseti još jedan tržni centar gde je ova fotografija i nastala.

Ekvadorac je tu kupio dosta odeće, ćebadi, obuće, higijenskih potrepština za odrasle i decu kao i šatore i dušeke na naduvavanje jer je veliki broj onih koji će nažalost i narednih dana biti bez krova nad glavom dok se ne nađu neka rešenja.