Autor: Informer.rs

07.02.2023.

16:47

Foto: Starsportphoto©

Sport

PARTIZAN JE SLUČAJNO DAO GOL, PORAZ BOLI! Čarapani NEZADOVOLJNI zbog REZULTATA!

Uspeo je Partizan da nastavi pobednički niz u Kruševcu i minimalnim rezultatom savladaka Napredak. Iako su crno-beli bili izraziti favoriti Čarapani nisu zadovoljni krajnjim ishodom, a defanzivac domaćih Nikola Vukajlović smatra da je Fuseni Dijabate nezasluženo dao gol. 

- Poraz boli, mnogo. I da je ostalo 0:0 bio bi prisutan osećaj nezadovoljstva. Bolji smo bili od Partizana tokom cele utakmice, posebno u prvom poluvremenu. Nažalost, nismo iskoristili naše prilike. A, imali smo nekoliko izuzetnih i kako to obično biva, kad je na suprotnoj strani terena takav protivnik, stigne kazna. Iz polušanse, maltene jedinog udarca, primili smo gol - rekao je Vukajlović za "Sportski žurnal". 

Informer

Svestan je Vukajlović da uslovi na stadionu u Kruševcu nisu bili sjajni, a glavni krivac za to je užasno vreme koje je dovelo do slabe posete i ledene podloge. 

- Jeste teren bio otežavajuća okolnost za sve aktere, nismo znali da li će se uopšte igrati. Kad je bila doneta odluka, izašli smo i dali 100 odsto. Dobro smo se pripremili, znali šta nam je činiti. Dominirali smo, u prvom poluvremenu se igralo najviše na njihovom delu terena. Imali smo po nekoliko kornera uzastopno, gosti nijedan u prvih 45 minuta, ali su zato imali sreće. Po kompletnoj statistici, svim parametrima izuzimajući slučajan gol, bili smo bliži pobedi i krajnji rezultat je velika sportska nepravda - dodao je defanzivac Napretka.