Autor: Informer.rs

08.02.2023.

06:35

Foto: AP/Photo

Sport

DIRAO MI JE MEĐUNOŽJE! Pojavljuju se NOVI SVEDOCI u "Slučaju Alveš"! Brazilcu se TEK SAD ne piše dobro!

Novi svedok izjavila je da je njena prijateljica upozorila Alveša nekoliko puta da ne sme tako da se  ponaša i da prestane. Potvrdila je da je on uzeo ruku njene prijateljice i stavio je na svoj polni organ, ali da to nije bilo sve što je napravio.

Ona je izjavila i da je u jednom trenutku njena prijateljica došla do nje uzrujana i da joj je rekla: "Dirao mi je međunožje".

El Pais objavio je da je ovo svedočenje itekako naštetilo Alvešu i njegovoj odbrani jer je sve više onih koji potvrđuju priču žrtve.

Informer

Odbrana tvrdi da je Alveš sam otišao u toalet i da ga je djevojka pratila i ušla za njim bez prisile dva minuta kasnije. Međutim, ona tvrdi da ju je on naterao da ide s njim, a to je potvrdila i njena prijateljica koja je danas svedočila.

Nakon što je Alveš napustio toalet ubrzo za njim je izašla i žrtva, a svedokinja je otkrila da joj je ona tada prišla sva uzrujana i u suzama i kratko poručila "Idemo odavde".

Informer

Također, ispričala je da se nakon izlaska iz kluba "Saton" ona emotivno raspala i ponavljala "Mnogo me je povredio". Dodala je da ih je i jedan od ljudi koji stoje na ulazu u klub pitao šta se desilo i da je tada ispričala da je silovana.

Svi svedoci biće pozvani na sud da ispričaju šta se desilo te noći i ovaj slučaj će sigurno potrajati. Smatra se da bi mogao trajati najmanje godinu dana i kako stvari stoje Alveš će sve to vreme ostati u zatvoru i neće mu biti odobrena kaucija.

Podsećamo, ukoliko Alveš bude proglašen krivim preti mu zatvorska kazna do 12 godina.