Autor: Informer.rs

08.02.2023.

19:30

Foto: printscreen instagram

Sport

SVE PRŠTI OD EMOCIJA! OVO JE RETKO KO MOGAO DA VIDI! Vojvodina objavila Mihin snimak sa porodicom od pre 15 godina! (VIDEO)

Novosadski crveno-beli su tim povodom na svom Instagramu objavili snimak Siniše Mihajlovića, iz perioda kada je odlučio da se oprosti od fudbalske karijere upravo u "srpskoj Atini".

Miha je na legendarnom snimku predstavio svoju suprugu Arijanu i svoje četvoro dece, pošto je najmlađi Nikolas rođen tek kasnije, a zatim u hvalospevima pričao o Novom Sadu.

- Ja svaki slobodan trenutak dolazim u Novi Sad, da iskoristim. Nisam rođen u Novom Sadu, već u Vukovaru, ali došao sam sa 18 godina u Novi Sad, tu sam počeo profesionalnu fudbalsku karijeru i tu ću i da je završim.

- Za mene je Novi Sad najlepši grad na svetu, a Novosađani najbolji ljudi na svetu. Imao sam tu čast da budem počasni građanin Novog Sada, što je najvažnije priznanje, veće i od onih koje sam osvojio kao fudbaler, osvojio sam 17 trofeja, sve što se u fudbalu može osvojiti, ali ovo priznanje za počasnog građanina Novog Sada se delilo po tome kakav si čovek, a za mene je uvek važnije bilo da budem bolji čovek nego što sam fudbaler - pričao je svojevremeno Mihajlović.

Ovaj snimak je izazvao emocije kod mnogih, što se videlo i u komentarima, jer su mnogi i zaplakali kada su videli ove Mihine reči.

Podsetimo, Mihi su Zvezda i Vojvodina odali počast na prvoj utakmici koja je posle njegove smrti odigrana na Marakani, kada su njegovim sinovima Dušanu i Nikolasu uručeni dresovi Zvezde, ali i Vojvodine.

Inače, to nije sve. Prva prvenstvena utakmica na domaćem terenu protiv Kolubare odigraće se 11. februara na "Karađorđu" i biće posebna po tome što ovu utakmicu Voša igra za Miloša!



Sva sredstva prikupljena od kupovine ulaznica, kao i iz kutija za donacije koje će biti postavljene na stadionu, ići će u fond za njegovu pobedu nad leukemijom.
Tagovi:
Fudbal sport Siniša Mihajlović FK Vojvodina