Autor: Informer.rs

09.02.2023.

13:45

Foto:

Sport

ALVES SE "SAMOUBIO"! Priznao da je imao intimni odnos s devojkom, četvrti put promenio iskaz!

Mediji tvrde da je Alves od kada je u zatvoru četiri puta menjao iskaz, što samo njemu šteti,  a ide u korist optužbe.

Do sada je tri puta negirao da je imao intimni odnos s devojkom koja ga teško optužuje. Ako je priznanje da je imao se*s sa njim tačno, njegovi advokati će morato da promene strategiju i da se fokusirati na to da je odnos između Alvesa i devojke bio uz njen pristanak.

Informer

Dani Alveš u velikom problemu zbog silovanja

Alves je nakon privođenja po pravi devojke tvrdio da je nikada nije video. Zatim je na prvom ispitivanju kod istražnog sudije izjavio da ju je upoznao u klubu, ali da je samo častio pićem i da među njima nije bilo nikakvog fizičkog kontakta.

Treći iskaz je doneo novu priču. Rekao je da je bilo kontakta, ali da ju je samo dodirivao rukama. Potom je usledio novi iskaz i nova priča fudbalera.

Informer

 

Napadnuta devojka je odbila nagodbu i novčanu odštetu koja joj sleduje, navodeći da želi da Dani Alves boravi u zatvoru, zbog sramnog čina koji je napravio. Brazilac će u pritvoru ostati do kraja suđenja.

Neposredno pošto su mu stavljene lisice na ruke, Alveš je dobio otkaz u svom klubu meksičkom Pumasu. Ako sud osudi Brazilca i Alveš bude proglašen krivim, čeka ga višegodišnja zatvorska kazna, koju će, po svemu sudeći, teško izbeći jer su se u međuvremenu pojavili i snimci sa sigurnosnih kamera, koje su mediji u Španiji do tančina opisali kako su izgledali.