Autor: Informer.rs

11.02.2023.

18:27

Foto: Tanjug

Sport

POMRAČENJE SVETACA! Zvezdin dželat PONIZIO DESETKOVANOG šampiona Francuske! (VIDEO)

Oslabljeni šampion Francuske, neigranjem najvećih zvezda povređenih Kilijana Mbapea i Lionela Mesija, nije mogao da pruži veći otpor raspoloženim Kneževima.

Kada se tome doda da u timu zbog povreda, trener Galitje nije računao na Veratija, Renata Sančeza i Mukilea, kao i da Parižane za nekoliko dana čeka prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena, jasno je da su Kneževi na najbolji način iskoristili sve "što je snašlo" Svece.

Vođstvo Monaku doneo je Aleksander Golovin u 4. minutu, na asistenciju Ben Jedera, koji je udvostručio prednost domaćina u 18. minutu.

Nadu Parižanima vratio je Emeri u 39. minutu, kada je smanjio na 1:2, ali je radost Svetaca trajala samo nekoliko trenutaka.

Informer

 

Naime, napadač Zvezdinog dželata u Ligi Evrope je bio dvostruki strelac u ovoj utakmici, pošto je Ben Jeder i u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena zatresao mrežu za ubedljivih 3:1, postavivši, ispostavilo se, konačan rezultat.

Monako je ovom pobedom prišao PSŽ-u na samo sedam bodova i sada ima 47, dok je branilac klub iz prestonice Francuske ostao na prvom mestu sa 54 poena.