Autor: Informer.rs

13.02.2023.

14:00

Foto: AP/Photo

Sport

POČINJE ONO PRAVO, NOKAUT FAZA LIGA ŠAMPIONA! PSŽ čeka Bajern, Totenhem gostuje Milanu

Trener PSŽ-a Kristof Galtije ima problema sa povredama igrača, pošto u timu neće biti Kilijan Mbape, dok bi Lionel Mesi trebalo da bude spreman za duel sa Bajernom.

PSŽ je poražen čak četiri puta na poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima. Šampion Francuske je u subotu izgubio u gostima od Monaka 3:1 u francuskom prvenstvu.

"Sveci" su prvi na tabeli nacionalnog šampionata sa 54 boda. Bajern je u subotu pobedio Bohum sa 3:0 u 20. kolu Bundeslige. Minhenski klub je na poslednjih pet mečeva u Bundesligi ostvario tri remija i dve pobede, a nalazi se na prvom mestu na tabeli sa 43 boda, jedan više od Uniona iz Berlina. Utakmica između Pari Sen Žermena i Bajerna biće odigrana sutra od 21 čas u Parizu. Revanš je na programu 8. marta u Minhenu.

Nejmar se tukao sa direktorom

Skandal u PSŽ-u pred meč sa Bajernom u osmini finala Lige šampiona. Nejmar potukao se sa sportskim direktorom Luisom Kamposom u svlačionici  nakon poraza protiv Monaka (1:3) ovog vikenda. "Sveci" su odigrali  kao da se štede za Bajern i to je zasmetalo Luisu Kamposu. Izvori navode da su se posvađali na portugalskom i da je to slušala čitava svlačionica, nakon čega se u raspravu uključio i kapiten Markinjos. Navodno, bilo je i fizičkog sukoba, a ostali fudbaleri su se umešali i razdvojili zavađene strane. 

Fudbaleri Milana će sutra od 21 sat na svom terenu dočekati Totenhem. Šampion Italije je pre tri dana pobedio Toirno 1:0 u Seriji A i prekinuo niz od četiri poraza u svim takmičenjima.

Informer

 

Milan je od 4. januara imao niz od sedam mečeva bez pobede, a ispali su iz Kupa Italije od Torina. Totenhem u meč protiv Milana ulazi posle tri poraza u poslednjih pet mečeva u Premijer ligi. Totenhem je peti na tabeli Premijer lige sa 39 bodova. Revanš duel između Totenhema i Milana na programu je 8. marta u Londonu.

LIGA ŠAMPIONA 

Osmina finala

Utorak 

PSŽ - Bajern 21.00
Milan - Totenhem 21.00

Sreda 

Klub Briž - Benfika 21.00
Borusija Dortmund - Čelsi 21.00

Utorak, 21. februar

Liverpul - Real 21.00
Ajntraht - Napoli 21.00

Sreda, 22. februar

Lajpcig - Mančester siti 21.00
Inter - Porto 21.00