Autor: Informer.rs

14.02.2023.

21:11

Foto:

Sport

JUVENTUS IMA OGROMAN PROBLEM! Pogba na skijanju dok se saigrači ZNOJE, a Alegri BLAGOG POJMA NEMA šta je sa njim! (VIDEO)

Među plaćenijim igračima je i u Juventusu, iako nije odigrao zvanični meč od aprila 2022. godine. Stigao je iz Mančestera, najavljen kao veliko pojačanje, ali sve je brzo palo u vodu.

Navodno se radi o težoj povredi kolena, a on istovremeno postavlja slike na društvenim mrežama sa zimovanja i time iritira ionako razočarene navijače. I legende Juventusa ističu da je Pogba zaista preterao.

Informer

Marko Tardeli je bio sasvim jasan gostujući u emsiji “90 minuta“.

- Pogba nije igrao od aprila. On je sada problem za Juventus. Niko ne zna kada će se vratiti i ne znamo šta želi da radi. Pogba ide na skijanje dok se njegove kolege muče sa velikim problemima - rekao je Tardeli.

Ističe da klub mora što pre da reši status Francuza.

- Pogba je problem. Ova situacija takođe jasno pokazuje da klub nema ideje. Neko mora da preuzme odgovornost, nemoguće je imati takvog igrača na platnom spisku. Njegovo ponašanje prema kolega nije korektno. Jako me nervira - dodao je on.

Pogba je već nosio dres Juventusa i to u periodu od 2013. do 2016. godine i dao je veliki doprinos u osvajanju trofeja. Sada nije ni blizu tog nivoa.

Na pitanje novinara pred meč sa Fiorentinom kada će se Pogba vratiti Masimilijano Alegri je rekao:

- Možda za 20 dana, stvarno ne znam - rekao je trener Juventusa.