Autor: Informer.rs

16.02.2023.

18:28

Foto: reuters

Sport

KOSTIĆ SVE BOLJI, VLAHOVIĆ MOŽE U VISINE! Slavni NAPADAČ nahvalio DVOJAC JUVENTUSA!

Razočaravajući rezultati Juventusa tokom jeseni izbacili su Staru damu iz Lige šampiona te će četa Masimilijana Alegrija morati da se zadovolji učešćem u Ligi Evrope. Bjankoneri večeras u okviru plej-of runde igraju protiv Nanta, a taj meč najavio je nekadašnji reprezentativac Srbije Filip Đorđević. 

Italijanski "Tutomerkatoveb" ugostio je Đorđevića koji je značajan deo svoje karijere proveo u Nantu, a kasnije i na Apeninima. On je u razgovoru za pomenuti portal govorio o igrama Stare dame i dotakao se učinka Filipa Kostića i Dušana Vlahovića. 

- Juventusova sezona se razlikuje od prethodnih godina. Taktički zahtevi u Italiji nikada nisu laki, ali Filipu ide sve bolje i bolje: on uvek raste i radi ono što smo svi nadali da može da uradi na terenu. Vlahovića je povreda sputala, ali ima mnogo, mnogo kvaliteta. Ima potencijal da uradi velike stvari. Imao je uspone i padove do sada, ali ako ga povrede ne spreče, on će biti u stanju da dosegne velike visine. On je odličan igrač - rekao je Đorđević. 

Informer

Istakao je srpski napadač zadovoljstvo zbog sve boljih igara Nanta i istakao da sa mnogo pažnje prati svoj nekadašnji klub. 

- Nant, koji i danas pratim sa velikom ljubavlju, je odličan tim. U Francuskoj jesu u sredini tabele, ali sa timovima iz Lige jedan je uvek teško igrati. Kanarinci se bore, bolji su nego prethodne sezone. Fizički su veoma spremni, ali imaju i kvalitetne igrače poput veziste Ludovika Blasa, ili golmana Albana Lafonta koji je takođe bio u Italiji. Ipak, jasno je, Juventus je favorit - dodao je napadač.