Autor: Informer.rs

17.02.2023.

10:05

Foto: Tanjug

Sport

IZLUĐUJEŠ ME SA TIM SRA*IMA! Vlahovićev i Kostićev trener POBESNEO na konferenciji!

"Stara dama" je do prednosti došla već u 13. minutu kada je precizan bio naš reprezentativac Dušan Vlahović, ali je to na veliku žalost navijača bilo malo za trijumf.

Interesantno, Juventus je na tri od prethodne četiri utakmice u svim takmičenjima postigao jedan gol, pa je Masimilijano Alegri dobio pitanje vezano za taj podatak.

Informer

 

- Nikada nisam rekao da želim da Juventus pobeđuje sa 1:0. Izluđuješ me sa tim sra...a! To je postalo kliše, nema veze sa istinom. Jednostavno pogledajte statistiku mojih timova, uvek smo imali najbolju odbranu i drugi najbolji napad. Od statistike ne može da se pobegne, moji timovi su uvek postizali 70-80 golova. Znam da moraš da pričaš o nečemu da bi ispunio vremenusku normu, ali ja ne moram. Zamislili ste i stvorili priču, a zatim nastavitli da je širite. Vi vidite apstraktne stvari, a ja konkretne. U fudbalu je važna samo jedna stvar: pobeda. Nije bitno da li je 1:0 ili 5:0. Međutim, ostaje činjenica da su moji timo ivek imali najbolju odbranu i drugi najbolji napad- dodao je Alegri i pokušao da stavi tačku na ovu temu.

Sada pod pritiskom i dozom neizvesnoti Juve dočekuje revanš u Francuskoj, gde će morati da dobiju Nant, da bi prošli dalje...