Autor: Informer.rs

20.02.2023.

16:46

Foto: Novak Đurović

Sport

EKSKLUZIVNO! FS KiM JEDNOGLASNO ZA DŽAJU! PREDSTAVNIK SLOBODE IZ UŽICA DAO GLAS LEGENDI! Dragan Džajić kandidat za predsednika FSS-a!

Kao što je "Informer" pre nekoliko dana najavio - Dragan Džajić biće kandidat na predsedničkim izborima Fudbalskog saveza Srbije. Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije odlučeno je da Dragan Džajić bude kandidovan za novog predsednika! 

Informer

Informer

Informer

Informer

Pored regiona Zapadne Srbije, Dragana Džajića su kao novog  predsednika Fudbalskog saveza Srbije kandidovali i iz Fudbalskog saveza Kosova i Metohije.

Informer

Ipak, zvaničan dopis još uvek nije stigao u prostorije FSS-a već se očekuje da njegova kandidatura bude sutra objavljena. 

- Jednoglasnom odlukom na veliko zadovoljstvo svih članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije, na sednici održanoj 20.02.2023. godine u Aranđelovcu, kandidovan je Dragan Džajić najveće fudbalsko ime u našoj zemlji za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, za mandatni period 2022-20226, na sednici Skupštine FSS koja će biti održana 14.03.2023. godine sa početkom u 14:00 časova u Sportskom centru FSS u Staroj pazovi - navodi se u saopštenju Fudbalskog regiona Zapadne Srbije.

Predsavnik Slobode iz Užica glasao je na Izvršnom odboru Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije da Dragan Džajić bude kandidat. 

Fudbalski savez Srbije je promenom u svom Statutu pre nekoliko godina otvorio vrata Džajiću da se kandiduje za predsednika. Naime, starosna granica je uklonjena te legendarni fudbaler neće imati nikakve prepreke da se umeša u trku za predsednika FSS-a. 

Potpredsednici Fudbalskog Saveza Srbije će u slučaju pobede Dragana Džajića biti Nenad Bjeković, Stefan Babović i Branisla Nedimović. Mesto potpredsednika moglo bi da pripadne i Aleksandru Kolarovu, ali pregovori još uvek traju. Preneo je "Informer" pre nekoliko dana.