Autor: Informer.rs

21.02.2023.

06:59

Foto: Starsportphoto

Sport

INFORMER SAZNAJE! Džajić imao sastanak sa Kolarovom!

Fudbalski savezi regiona Zapadna Srbija i Kosova i Metohije u ponedeljak su na sednicama skupili potpise za kandidovanje Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Džajić je tokom protekle nedelje razgovarao sa ljudima koje želi u najužem krugu saradnika, pa je razgovarao i sa  Aleksandrom Kolarovom.

- Tema razgovora bio je Savez, odnosno šta bi Džajić očekivao od Kolarova, ko bi sve bio u njihovom timu, ali i kako Kolarov vidi svoju ulogu u Savezu ukoliko je prihvati - objasnio je naš izvor.

Informer

Dragan Džajić će biti predsednik FSS

Prepreka više nema da Dragan Džajić (76) uskoro preuzme Fudbalski savez Srbije, kao što je Informer ekskluzivno najavio još pre 12 dana! Fudbalski savezi regiona Zapadna Srbija i Kosova i Metohije na jučerašnjim sednicama skupili su potpise za Džajinu kandidaturu za prvog čoveka fudbalske organizacije. Ostaje samo da zvaničan predlog danas stigne na adresu generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića, koji bi onda trebalo da verifikuje kandidaturu kao validnu ili ne.

Informer

Alekandar Kolarov

Prema rečima našeg izvora, trebalo bi da zajedno sa kandidaturom bude potvrđeno i ko će sve činiti Džajin tim.

- I dalje je izvesno da će mu jedan od potpredsednika biti bivši ministar poljoprivrede Branislav Nedimović. Osim njega, biće jedan čovek blizak Partizanu, a kako sad stvari stoje, to će biti Ljubiša Tumbaković pre nego Nenad Bjeković. Visokorangiranu funkciju trebalo bi da ima Stefan Babović, dok se sa Aleksandrom Kolarovom i dalje pregovara - zaključio je naš izvor.

Takođe, Dragan Džajić, koji će u martu postati predsednik FSS i selektor Dragan Stojković skoro dve decenije nisu bili u dobrim odnosima. Ipak, obojica su spremni da zarad interesa srpskog fudbala ostave sve razmirice po strani. Pašće pomirenje između Džaje i Piksija, kako je Informer već pisao slavni fudbaleri Crvene zvezde spremni su da zakopaju ratne sekire i zarad interesa srpskog fudbala ostave sve razmirice po strani.