Autor: Informer.rs

21.02.2023.

08:34

Foto: printscreen

Sport

LUDILO! Pogledajte šta su navijači Liverpula priredili igračima REALA! (VIDEO)

Navijači engleskog giganta su dva sata posle ponoći priredili doslovno vatreni doček igračima gostiju.

Dok su puleni Karla Anćelotija spavali pred utakmicu sezone, ispred njihovog hotela u Liverpulu navijači Redsa priredili su spektakularni i pre svega sa namerom glasni vatromet.

Namera je bila jasna - da se igračima Reala poremeti san i prekine preko potreban odmor, koji je neophodan pre utakmice kojom bi oba velikana spasila sezonu.

Real je u drugom delu prvenstva gotovo predao titulu superiornoj Barceloni, koja ima osam bodova više, a čeka ga i u polufinalu kupa.

Liverpul je tek na osmom mestu Premijer lige, sedam bodova daleko od pozicije koja vodi u Ligu šampiona, a rano je ispao iz oba domaća kupa. Zato njegovi navijači rade sve kako bi preživeli poslednjem takmičenju koje mogu osvojiti.

Informer

 

Real je bio bolji i u četvrtfinalu sezone 2020/21. Španski tim je tada na domaćem terenu slavio sa 3:1, dok je na Enfildu bilo 0:0.  Ove ekipe igrale su i u finalu 2018, a "kraljevski klub" je u Kijevu bio bolji sa 3:1. Madriđani su dobili i obe utakmice u grupi u sezoni 2014/15, sa 1:0 i 3:0.

Informer

 

Liverpul je poslednji put slavio u osmini finala 2009. godine ostvarivši dve pobede (4:0, 1:0), a bili su na suprotnim stranama i u finalu 1981. godine, a Englezi su pobedili sa 1:0.