Autor: Informer.rs

23.02.2023.

08:02

Foto: Tanjug

Sport

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! Barsa i Junajted ukrštaju koplja, Ćavi nema dilemu: IMAJU JEDAN OD NAJBOLJIH TIMOVA EVROPE!

Ljubitelji fudbala imaće ove večeri pravu poslasticu, jer nakon remija Barselone i Mančester junajteda, sledi još jedan okršaj dva velikana.

Šef struke španskog tima, Ćavi Ernandez, i te kako je nahvalio Junajted.

- Mančester junajted je u ovom trenutku jedan od najboljih timova Evrope. Ovo je njihova najbolja ekipa poslednjih godina i to su dokazali nedavnim rezultatima. Uneli su mnogo karaktera i intenziteta u svoju igru, strast, ritam. Ono što su pokazali u prvom meču bilo je na veoma visokom nivou. I mi ćemo morati da uradimo isto, da pokažemo karakter i da verujemo u naš način igre. To je savršeni scenario u kome bismo mogli da pokažemo da Barsa može da se takmiči sa jednim od najboljih evropskih timova.

Informer

 

Bivši as Barse je svestan da njegov tim još mora da napreduje...

- Ne možemo da kažemo da smo se definitivno vratili. Videćemo večeras da li smo se promenili i za koliko. Još smo u Ligi Evrope i dobili smo najtežeg protivnika u plej-ofu. Ali tu smo. Čeka nas težak ispit.

Odbrambeni igrač Žil Kunde rekao je da ekipa mora da odigra bolje nego u prvoj utakmici, iako misli da je partija na Kamp Nouu bila dobra.

Informer

 

- Moramo da povećamo intenzitet, da povećamo pritisak kako bismo došli do lopte. To će biti ključno. Junajted je veliki protivnik, igramo na istorijskom stadionu, ali naša ekipa ima sve što je potrebno da odigra dobroPostoji pritisak, ali to je pritisak koji volimo. Svi žele da igraju u ovako važnim utakmicama. To nije ništa negativno - zaključio je Kunde.