Autor: Informer.rs

26.02.2023.

16:10

Foto: Reuters

Sport

FILMSKA PRIČA! Prvo ga je optužila za SILOVANJE, a sada sa Grinvudom ČEKA prvo dete! Fudbaler Junajteda PRESREĆAN!

Fudbaler Mejson Grinvud i njegova devojka Harijet Robson očekuju svoje prvo zajedničko dete samo nekoliko nedelja pošto je okončana parnica protiv asa Mančester junajteda, a koju je pokrenula upravo Harijet.

Naime, dvadesetogodišnji Grinvud je početkom februara pušten uslovno od strane engleskog suda, prethodno je uhapšen zbog sumnje za silovanje i napad. Potom je osumnjičen i za pretnje smrću svojoj devojci. Mejson je pušten iz pritvora, ali se istraga nastavlja. Napadač kluba sa Old Traforda, kojeg je Mančester takođe suspendovao, mora da bude na raspolaganju u svakom momentu.

Sve je počelo pre godinu dana posle optužbi Harijet Robson, koja je podelila fotografije modrica i povreda na svom telu za koje je optužila svog dečka. Takođe je objavila snimljenu glasovnu poruku, u kojoj je Grinvud navodno tera da spava sa njim.

Međutim, usledio je veliki obrt, tri nedelje kasnije, objavljeno je da Mejson i Robsonova očekuju zajedničko dete. Kako prenose britanski mediji, oni bi voleli da se ostvare kao roditelji.

Inače, Mejson Grinvud je prošao sve mlađe kategorije Junajteda, a samo nekoliko dana nakon debija za reprezentaciju Engleske u septembru 2020, prekršio je korona pravila tako što je odveo nekoliko žena u njihovu hotelsku sobu sa fudbalerom Mančester Sitija Filom Fodenom u Rejkjaviku. Selektor Geret Sautgejt je potom obojicu poslao kući.