Autor: Informer.rs

27.02.2023.

21:40

Foto: TAnjug/AP

Sport

FERGUSON ODUŠEVLJEN NOVIM MANČESTEROM! Rašford je FANTASTIČAN, a Ten Hag PUN POGODAK!

Šest godina posta je završeno! Mančester junajted slavio je u finalu Liga kupa i tako osvojio prvi trofej posle velike suše. Erik ten Hag prvi je trener posle Žozea Murinja koji je doneo pehar na Old Traford na veliko oduševljenje navijača slavnog kluba. 

I dok salve pohvala stižu na njegov račun treba izdvojiti jednu posebnu, onu od Aleksa Fergusona. Legendarni trener oduševljen je svime što ten Hag radi na Old Trafordu, a posebno činjenicom da je preporodio Markusa Rašforda. 

- Fantastičan je, ima odličnu završnicu. Puca po zemlji, što je zaista važno za napadača. U odličnoj je formi i na našu sreću, glavni je izvor golova. Mogli bismo tu da se pojačamo. Za sada, on obavlja sam taj posao - rekao je Aleks Ferguson. 

Informer

Ističe legendarni trener da je dolazak Erika ten Haga bio pun pogodak za Mančester junajted. Ferguson dodaje da je Holanđanin pravo rešenje te da ima apsolutnu kontrolu nad ekipom i svime što se dešava na Old Trafordu. 

- U srži Junajteda je uspeh i on je krenuo pravim putem. Njegovi potpisi su bili zaista dobri, mislim da je to bilo važno, i ima kontrolu nad klubom, koji je zaista veliki. Došao je u Junajted i odmah je dobro startovao. Stvarno radi dobar posao - podvukao je Ferguson.