Autor: Informer.rs

28.02.2023.

09:16

Foto: Tanjug

Sport

AGONIJI NEMA KRAJA! Stankoviću preti otkaz, on se ne predaje: Neću podići belu zastavu!

Klub iz Đenove je na pretposlednjem mestu na tabeli Serije A sa 11 bodova, dok Specija koja je prva iznad opasne sezone ima 20 bodova.  Italijanski mediji spekulišu da se srpskom treneru sprema smena.

- Dok god matematika govori da smo u igri, ne predajemo se. Neću podići belu zastavicu. Moji momci daju sve od sebe, ali to trenutno nije dovoljno. Igramo za veliki klub i nema predaje. Moramo da damo sve, da podignemo glavu visok. Ne volim ovo što se dešava, ali moramo da to prihvatimo i idemo dalje - kazao je srpski trener Dejan Stanković.

Informer

 

I pored toga što je u teškoj situaciji, mnogi bi rekli bezizlaznoj, Stanković se ne predaje. 

- Razočaran sam rezultatom, ne i načinom na koji su momci odigrali. Nažalost, ovo je fudbal, igrali smo protiv jakog tima koji se bori za vrh tabele. Imaju jednu od najboljih odbrana u ligi. Igram sa momcima koje imam i srećan sam sa njima. Hese može da nam pomogne, ali mora da radi na svojoj fizičkoj spremi, igrali su Gabijadini i Lamers... Možda smo mogli još više da - rizikujemo, krenuli smo napred tek kada smo primili gol -  kazao je Stanković posle meča.

Stanković je do sada vodio Sampdoriju na 18 utakmica i upisao je tri pobede, tri remija i čak 12 poraza. Naredni meč igraju protiv Salernitane na svom stadionu u Đenovi.