Autor: Informer.rs

04.03.2023.

22:55

Foto: Tanjug/AP

Sport

UŽASAN DAN ZA SRBE U PRIMERI! Gudelj "popio" ŠEST KOMADA u Madridu! Majorka izgubila kod kuće...

I dok je Serija A ponovo plodonosno tlo za srpske fudbalere, naši reprezentativci u Primeri će želeti što pre da zaborave današnji dan. Nemanja Gudelj i njegova Sevilja doživeli su brodolom na gostovanju Atletiko Madridu pošto su poraženi sa 6:1, a Majorka čije boje brane Predrag Rajković i Matija Nastasić izgubila je na svom terenu od Elčea - 0:1 (0:0). 

Odigrao je Atletiko Madrid možda i najbolju utakmicu u sezoni pred svojim navijačima. Četa Čola Simeonea do nogu je potukla ljutog rivala koji se iz prestonice u Andaluziju vraća sa šest golova u mreži...

Informer

Srspki reprezentativac Nemanja Gudelj proveo je svih 90 minuta na terenu, igrao je na poziciji štopera i nije se najbolje snašao. Velike probleme pravio mu je Memfis Depaj u prvom poluvremenu, Holanđanin je sa dva gola doneo prednost Jorgandžijama, a Jusuf En Nesiri je neposredn pred odlazak na odmor dao tračak nade gostima. 

Ipak, sve se brzo raspalo u nastavku, Antoan Grizman je povećao na 3:1, u strelce se potom upisao i Janik Karasko, a tačku na ubedljivu pobedu stavio je rezervista Alvaro Morata sa dva gola!