Autor: Informer.rs

05.03.2023.

17:01

Foto: Tanjug/AP

Sport

DEKI PROPUSTIO "ZICER" U ĐENOVI! Sampdorija KRUPNIM KORACIMA ide ka SERIJI B!

Nizao je Dejan Stanković sjajne rezultate na klupi Crvene zvezde, a onda je posle eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona iznenada podneo ostavku. Legendarni srpski fudbaler želeo je novi izazov, vrlo brzo ga je dobio, ali stvari u Sampdoriji je očekivano...

Velikan iz Đenove nalazi se u katastrofalnoj situaciji, preti im ispadanje u Seriji B i gotovo izvesno je da iduće sezone neće biti član elitnog društva. Imala je danas četa Dejana Stankovića "zicer" na svom terenu protiv Salernitane, direktnog konkurenta u borbi za opstanak, ali Sampdorija nije uspela da upiše pobedu - 0:0.

Informer

Još jedan mršav derbi mogli su da prate navijači na stadionu Luiđi Feraris. Jeste Sampdorija bila dominantna u posedu i na sredini terena, ali je tim iz Salerne bio konkretniji i bliži pobedi. Ipak, posle 90 minuta mreže su ostale netaknute, a Stanković ostaje na začelju Serija A sa samo 12 osvojenih bodova. 

Najbolju šansu za Sampdoriju imao je Mehdi Leris koji je napravio slalom u kaznenom prostoru Salernitane, šutirao u dalji ugao, ali je Giljermo Očoa sjajno reagovao i zaustavio njegov udarac. Do kraja meča nije bilo uzbuđenja.