Autor: Informer.rs

09.03.2023.

09:31

Foto: Tanjug

Sport

OVO JE SR*NJE! SRUŠIO SRBIJU U KATARU, PAPRENO PLAĆEN, ALI NEZADOVOLJAN! Ne razumem zašto ne igram?!

Rišarlison je pričao sa novinarima bez dlaka na jeziku, rekavši da ne razume zbog čega ga trener Antonio Konte drži na klupi.

Iako je napadač koji je postigao najlepši gol na Mundijalu u Kataru, savladavši našeg Vanju Milinković Savića, plaćen 58.000.000 sve je češće među rezervama...

- Profesionalac sam, radim svakodnevno i želim da igram. Nedostaju mi minuti, nedostaje mi da više igram... Ova sezona je sr*nje - kaže Rišarlison.

Informer

 

Iako je bio starter protiv Vest Hema i Čelsija kada je Konteov tim trijumfovao, protiv Vulverhemptona ga je tek u poslednjih pet minuta ubacio.

- Iskreno, taj potez nisam razumeo. Izgledali smo dobro, pobedili te dve utakmice 2:0 i odjednom ponovo - klupa. Trener mi je dao pet minuta. Pitam sam zbog čega i nisam dobio odgovor. Juče mi je rečeno da uradim test u teretani. Ako budem dobar, igraću protiv Milana. Kad je došlo vreme utakmice, ponovo me je ostavio među rezervama. To su stvari koje zaista ne možete da razumete! Ne možemo tako da igramo! Potreban nam je bio gol. Morao sam da igram više, da pomognem timu napred - rekao je Brazialac i dodao:

Informer

 

- Moramo da se fokusiramo na ono što je pred nama. Klub me je skupo platio, do sada nisam imao priliku da se pokažem. Naravno, tu su bile i povrede. Ali sada sam zdrav. Da vidimo hoće li me staviti u startnu postavu za sledeću utakmicu - završio je vidno nezadovoljni Brazilac.