Autor: Informer.rs

12.03.2023.

10:45

Foto: reuters

Sport

LJUDI NE VERUJU OČIMA! Demonstracija moći, Mbape kao brzi voz! (VIDEO)

PSŽ je odigrao još jedan slab meč, ali je na kraju ipak slavio i osvojio tri boda. PSŽ je poveo golom Solera u 37. minutu utakmice, a izjednačenje domaćinu doneo je Onorat u 44. Francuz je tačku na meč stavio fascinantnim sprintom i golom u 90. minutu i to na 300. asistenciju u klupskoj karijeri Lionela Mesija (35).

Videli smo demonstraciju moći francuskog reprezentativca. Mesi je poslao loptu, a Mbape je trk počeo još na svojoj polovini terena, delovao je poput Juseina Bolta. Ekspresno je stigao do šesnaesterca Bresta, a onda obišao golmana i zatresao mrežu. Ovo je bio njegov 202. gol na 249. meču.

"Sveci" su završili takmičenje u Ligi šampiona, pa je ovo bila mala uteha, melem na ranu.

- Razočarani smo, ali moramo da osvojimo titulu. Ne sumnjajte u ovu ekipu. Borićemo se za 11. titulu - rekao je posle meča trener Kristof Galtije. 

Mesi je stigao do 300 asistencija, 32 ima u Francuskoj, a ostatak u Barseloni, dok je 53 upisao za reprezentaciju Argentine. 

Informer

Razočaran, Kilijan Mbape

Mbape je bio razočaran nakon eliminacije u osmini finala Lige šampiona od minhenskog Bajerna, pa se opet uveliko spekuliše o odlasku. Brzo je ponovo pokrenuta priča oko njegovog prelaska u Real Madrid, koji je i dalje zainteresovan za sjajnog Francuza.

- Ja sam miran. Jedina stvar koja je trenutno važna za mene jeste da osvojimo Ligu 1, a onda ćemo videti. U ovom trenutku mogu da pričam samo o ovoj sezoni. Ništa više nije važno za mene. Razočarani smo - kazao je Mbape.