Autor: Informer.rs

14.03.2023.

13:21

Foto: Starsportphoto

Sport

JEVREMOVIĆ USHIĆEN! Maštao sam kao dečak da debitujem za Partizan

Krilni napadač dobio je priliku da zaigra za ekipu Igora Duljaja u prošlom kolu Superlige na gostovanju Mladosti u Lučanima. U igru je ušao u nadoknadi vremena, umesto Dijabatea, pri ubedljivom vođstvu srpskog vicešampiona (3:0).

Informer

Janko Jevremović

Iako je na terenu proveo svega nekoliko minuta, pamtiće ih zauvek, jer to za njega predstavlja prekretnicu u karijeri.

- Nisam očekivao da ću debitovati u nedelju, prosto se desilo sve odjednom. Kako nisam znao unapred da ću ući, bilo je pomešanih osećanja. Istovremeno sam bio i pod tremom i euforičan i napet. Sada će sve biti mnogo lakše kad sam prošao "vatreno krštenje". Hvala pre svega treneru Duljaju što mi je dao šansu da i zvanično odigram utakmicu za ovaj veliki klub. Kao što sam rekao, osećaj je neverovatan, nešto o čemu sam kao dečak maštao i nadam se da ću imati još ovako lepih trenutaka u mom Partizanu - kaže Jevremović.

Momak rođen u Kraljevu priključio se mlađim kategorijama Partizana 2019. godine. Četiri godine je strpljivo radio i čekao šansu, a ove zime dobio je poziv za pripreme u Antaliji. Utisak je da je priliku iskoristio na pravi način i na njega će se računati u budućnosti. Osim sportskom sektoru Partizana, najveću zahvalnost za uspeh duguje svojoj porodici.

- Posle utakmice sam otrčao najpre svojoj porodici, da je pozdravim, jer mi je ona najveća podrška. Moji najbliži znaju koliko sam sve ovo želeo i koliko mi ovaj trenutak znači. Kad sam ušao u svlačionicu, telefon mi se bio „usijao" od poruka koje su mi slali drugari. Naravno, svestan sam da je ovo sve početak i da me očekuje mnogo napornog rada - zaključio je Jevremović.