Autor: Informer.rs

14.03.2023.

16:08

Foto: Starsportphoto©

Sport

SAMO JE PROTIV ZVEZDE TO PENAL! Bivši igrač PARTIZANA besan zbog PETARDE na Marakani! (VIDEO)

Stigli su Pazarci na Marakanu sa velikim očekivanjima nakon serije dobrih rezultata. Sa druge strane, crveno-beli ne briljiraju ovog proleća, ali gostima sa juga Srbije ni to nije bilo dovoljno pošto su još jednom iz Ljutice Bogdana otišli sa pet golova u svojoj mreži. 

Novi Pazar je do 30 minuta bio egal sa Zvezdon, a onda se dogodio ključni momenat meča. Sudija Danilo Nikolić dosudio je penal za domaćina nakon što je bek Pazaraca Periša Pešukić skrivio najstrožu kaznu. 

Ipak, bivši defanzivac Partizana i povremeni reprezentativac Crne Gore ne slaže se sa odlukom glavnog arbitra već smatra da taj penal ne bi bio sviran nikada sem kada je u korist Crvene zvezde. 

- Igrali smo prilično dobro u prvom poluvremenu. Da nije bilo tog spornog penala i da se otišlo na odmor pri rezultatu 1:1, ko zna kako bi se završilo. Nije na nama da komentarišemo suđenje, ali to na bilo kojoj drugoj utakmici nije jedanaesterac - rekao je Periša Pešukić. 

Podsećamo, Crvena zvezda je na kraju deklasirala Novi Pazar sa 5:1, ali je čak tri gola četa Miloša Milojevića postigla u poslednjih 15 minuta utakmice.