Autor: Informer.rs

14.03.2023.

14:44

Foto: Starsportphoto©

Sport

PREDSTAVNICA FIFA POHVALILA ZVEZDU I SPARTAK! Srpski FUDBAL GLEDA NAPRED! Čestitke i SELEKTORU Piksiju!

Visoki predstavnici FIFA i UEFA stigli su u Staru Pazovu povodom izbora novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Evropu će na Sednici predstavljati Luka Nikola, a kao predstavnica "sveta" stigla je Hajdi Beha. 

Za govornicom je prvo bio Luka Nikola, a potom se prisutnima obratila i Hajdi Beha koja u FIFA ima ulogu menadžerke za razvoj Evrope. 

- Hvala vam na dobrodošlici i pozivu! Šaljem vam velike pozdrave od predsednika FIFA Đanija Infantina i genaralnog sekretara Fatmasa Mure, a želim da čestitam selektoru Draganu Stojkoviću i reprezentaciji na dobrom rezultatu na Mundijalu. Srbija je pokazala potencijal urpsko eliminaciji već u grupnoj fazi takmičenja - rekla je Hajdi Beha. 

- Danas je dan kada gledamo u budućnost, a FIFA već sada gleda ka Svetskom prvenstvu 2026. godine. FIFA željno očekuje debi i ženske reprezentacije na Mundijalu, a FIFA je izuzetno zadovoljna zalaganjem Fudbalskog saveza Srbije i klubova u tom smislu. Posebno treba pohvaliti subotički Spartak i Crvenu zvezdu. Srpska reprezentacija ima ogroman kvalitet i potencijal, što potvrđuje i pobeda nad Nemačkoj prošle godine - dodala je Hajdi Beha. 

- Dozvolite da završim čestitkama za sve što se do sada uradili za srpski fudbal. U najavi je nekoliko novih stadiona, čestitke Draganu Džajiću i najbolje želje za budućnost - rekla je predstavnica FIFA.