Autor: Informer.rs

14.03.2023.

17:02

Foto: Starsportphoto©

Sport

DŽAJIĆEVO IME JE GARANT DOBRIH REZULTATA! Stigla ČESTITKA iz Ljutice Bogdana!

Vanredna skupština Fudbalskog saveza Srbije održana je danas u Staroj Pazovi, a na istoj je jednoglasno za novog predsednika izabran Dragan Džajić. Legendarni as Crvene zvezde odmah je preuzeo funkciju, a na novom angažmanu čestitao mu je i bivši klub. 

Nedugo pošto se sednica u Staroj Pazovi završila oglasila se Crvena zvezda koja je čestitala novom predsedniku. 

- Crvena zvezda čestita Draganu Džajiću izbor na poziciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Sigurni smo da će Džajić iskustvom, integritetom, autoritetom i odnosom prema radu, doprineti napretku srpskog fudbala, jer se radi o čoveku koji je mnogo puta dokazao, kao rukovodilac, da zna kako se postižu rezultati. Ime Dragana Džajića je garant dobrih rezultata reprezentacije Srbije. Želimo mu uspešan mandat i sigurni smo da će uz njega svi fudbalski centri u Srbiji napredovati, te da ćemo moći da budemo ponosni na sve ono što se dešava u Fudbalskom savezu Srbije - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Dragan Džajić je legenda Crvene zvezde iz igračkih, a kasnije i funkcionerskih dana. Kao predsednik kluba vodio je velikana sa Marakane do titule prvaka Evrope i sveta.