Autor: Informer.rs

16.03.2023.

15:22

Foto: Starsportphoto

Sport

NA LITVANIJU ZA SAMO 500 DINARA! Srbija ODREDILA cene za početak KVALIFIKACIJA!

Odveo je Dragan Stojković Piksi Srbiju na Mundijal, ali su Orlovi u Kataru razočarali. Vremena za "tugovanje" bilo je dovoljno budući da je pred reprezentacijom ciklus od izuzetne važnosti u kom će Srbija posle 24 godine pokušati da se domogne Evropskog prvenstva. 

Orlovi svoj put ka kontinentalnoj smotri kreću na Marakani 24. marta, a rival Srbije biće Litvanija. Tim povodom, određene su i cene karata za navijače koji sa najvećeg srpskog stadiona žele da prate igru naše reprezentacije. 

Najjeftinije karte su one za južnu i severnu tribinu i koštaju 500 dinara. Nešto skuplje su karte za bočne sektore istočne i zapadne tribine, gde će ulaz koštati 800 dinara, a za centrale delove ovih tribina ulaznica stoji 1.000 dinara.

Informer

Fudbalski savez Srbije odredio je cenu i za gostujuće navijače, one iznose pet evra za "kavez" na južnoj tribini, dok će za VIP deo na zapadu morati da izdvoje čak 15 evra. 

Ulaznice će u prodaju, i to isključivo onlajn putem, biti puštene u petak, 17. marta, a od ponedeljka, 20. marta i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" od 10.00 do 18.00 časova, i na dan utakmice od 10.00 časova do početka meča.