Autor: Informer.rs

17.03.2023.

18:45

Foto: Starsportphoto©

Sport

BOG NAS JE POGLEDAO, DULJAJ JE PRAVI IZBOR ZA PARTIZAN! Đorđević PREZADOVOLJAN zbog pobede, poželeo sreću KOLEGI!

Vratio se zimus Slavoljub Đorđević u Radnik i odmah je sa dotadašnjim fenjerašem počeo da niže dobre rezultate. Potvrda sjajnog rada je današnja pobeda u Humskoj protiv Partizana, a kako priznaje strateg Surduličana za trijumf protiv crno-belih potrebna je i doza sreće. 

- Rekao sam u najavi utakmice da je igrati sa Partizanom u Humskoj jako teško. Znali smo šta hoćemo, ali smo respektovali rivala. Čekali smo ih iz kontre, iskoristili prvu šansu. Bili smo hrabri, mogli smo i da primimo gol, ali smo na poluvreme otišli sa 2:0. U nastavku smo bili mirni, Ranđelović je odbranio prvi penal Nathu u Srbiji. Morate da igrate iznad svojih mogućnosti, ali i da vas pogleda Bog protiv Partizana. To se nama desilo, vratilo nam se za pošten rad - rekao je Đorđević. 

Informer

Dotakao se trener gostiju svog kolege na klupi Partizana Igora Duljaja, poželeo mu mnogo sreće u nastavku rada sa crno-belima i dodao da je uveren u njegov rezultat u Humskoj. 

- Čestitam Partizanu i mom kolegi Igoru Duljaju. Siguran sam da nije lako podići ekipu, ali sam uveren da će podići Partizan. Čestitke i mojim momcima, napravili smo veliki iskorak ka opstanku u Superligi - podvukao je trener Radnika.