Autor: Informer.rs

18.03.2023.

22:30

Foto: Reuters

Sport

I TO JE RONALDO! Posle spektakularnog gola iz slobodnjaka ODBIO DA ŠUTIRA PENAL! Zbog toga su mnogi PROMENILI MIŠLJENJE O NJEMU! (VIDEO)

Teže od očekivanog, fudbaleri Al Nasra došli su do nove pobede. Nije bilo nimalo lako, ali tri boda su tu i to je za njih sada najvažnije.

S obzirom da je rival za titulu, vodeći tim lige Al-Itihad, danas slavio, Al Nasr nije imao izbora. Na kraju je trijumfovao i lideru se primakao na samo jedan bod.

Informer

Gostima je VAR poništio penal u sedmom minutu, ali ni tehnologija ne pomaže Al Nasru 20-ak minuta kasnije nakon što je Adam smestio loptu u mrežu za 0:1.

Kada već nije moglo iz igre, moglo je iz prekida i to zahvaljujući činjenici da u rosteru imaju jednog od najboljih na svetu - Kristijana Ronalda. U 79. minutu je spektakularno iz slobodnjaka i sa velike udaljenosti pogodio za 1:1.

Potom su gosti ostali sa igračem manje jer je Al Sudani dobio drugi žuti karton, da bi u 86. minutu Al Nasr došao i do drugog gola, do potpunog preokreta i pobede.

Izboren je penal i naravno svi su očekivali da Ronaldo uzme odgovornsot. No, bivši igrač Mančester Junajteda, Juventusa i Real Madrida loptu je dao Taliski, a ovaj postigao gol za 2:1.

Taliska je ovim golom stigao do broja 14 i sada je na samo gol od Hamdalaha, Marokanca koji nastupa za vodeći Al-Itihad. Ronaldo je pokazao koliko zapravo nije sebičan i pomogao je Brazilcu da nastavi borbu za titulu najboljeg strelca prvenstva.

Iako je naknadno došao u ligu, ni Ronaldo nije daleko. On je sada već na devet golova, a ima i dve asistencije.