Autor: Informer.rs

19.03.2023.

16:53

Foto: Tanjug/AP

Sport

SRBIN NOVA ŽRTVA NEZAUSTAVLJIVOG OSIMENA! Napoli nastavio TEROR u Seriji A! (VIDEO)

Više od 30 godina navijači Napolija čekaju da se Skudeto vrati pod Vezuve, a sve su prilike da će četa Lučana Spaletija ove sezone uspeti da prekine višedecenijski post. Pentropejci su danas na teškom gostovanju u Torinu slavili 0:4 (0:2) te sada imaju 21 bod viška u odnosu na Inter. 

Svoj teror na svim poljima nastavio je i Viktor Osimen. Golgeter Napolija predvodio je svoju ekipu sa dva gola do važne pobede na severu Čizme, a nova "žrtva" Nigerijca je srpski reprezentativac Vanja Milinković-Savić koji izvrsno brani gol Torina. 

Osimen je posle samo devet minuta prvi put pogodio u metu, a do poluvremena je već bilo 2:0 pošto je i drugi iz ubitačnog tandema - Hviča Kvarachelija bio precizan sa bele tačke u 35. 

Golgeterski niz Osimen je produžio već na startu drugog dela igre, odnosno u 51. minutu posle sjajne asistencije Olivere, a konačan rezultat postavio je rezervista Tangi Ndombele u 68. minutu. 

Vredi pomenuti da se Napoli, pored gotovo izvesne titule u Seriji A, bori i za trofej u Ligi šampiona dok su u Kupu Italije ispali u osmini finala od Kremonezea. 

Informer

U drugom meču današnjeg programa Fiorentina je minimalnim rezultatom bila bolja od Čelea, a čovek odluke bio je defanzivac gostiju Antonino Galo koji je u 25. minutu pogodio svoju mrežu i postavio konačan rezultat - 1:0.

Srpski reprezentativac Nikola Milenković je proveo čitav meč na terenu u dresu Fiorentine dok u protokolu nije bilo ni Luke Jovića i Alekse Terzića.