Autor: Informer.rs

20.03.2023.

22:54

Foto: reuters

Sport

SA MUNDIJALA PRAVAC U ŽENSKI FUDBAL! Tvorac najvećeg IZNENAĐENJA promenio REPREZENTACIJU!

Ostvarila je Saudijska Arabija zapažen rezultat na nedavno završenom Svetskom prvenstvu. Četa Ervea Renara savladala je Argentinu u grupnoj fazi, a potom zbog dva poraza od Meksika i Poljske ispala. 

Mnogi su očekivali da će Erve Renar pronaći unosan angažman nakon Mundijala, a on je svet iznenadio svojim izborom. Naime, dojučerašnji selektor Saudijske Arabije preuzeo je žensku reprezentaciju Francuske! 

Informer

Radio Monte Karlo javlja da pregovori oko raskida saradnje između Saudijske Arabije i Erve Renara uveliko traju, a da će nakon togra Francuz biti i zvanično promovisan. Renar želi da završi aktuelni reprezentativni ciklus i predvodi Saudijsku Arabiju na prijateljskim mečevima sa Venecuelom (24. mart) i Bolivijom (28. mart), posle čega će moći da se posveti novim izazovima.

Nekadašnji selektor Zambije, Angole, Obale Slonovače i Maroka bi na klupu Francuske trebao da sedne 30. marta kada će objaviti i svoj prvi spisak na novom poslu. On je u dosadašnjem delu karijere radio i u klupskom fudbalu gde je vodio Lil i Sošo.