Autor: Informer.rs

21.03.2023.

12:12

Foto: AP PHOTO

Sport

UEFA PRELOMILA! Poznato ko sudi ORLOVIMA protiv Litvanije! Pamte ga ZEVZDAŠI, a SRBIN deli pravdu Italijanima i Englezima!

Delilac pravde na stadionu "Rajko Mitić" u petak od 20:45 biće Belgijanac Lorens Viser, a pomagaće mu Rien Vanizere i Tibodo Nijsen.

Nije im nepoznanica najveći srpski stadion, jer su u oktobru sudili utakmicu Lige Evrope protiv Ferencvaroša. Crveno-beli su tada slavili ubedljiv trijumf rezultatom 4:1,  a Viser je sudio Srbiji i prošle godine i to u utakmici Lige nacija protiv Švedske u Stokholmu, kada nam je bio srećne ruke, jer je naš tim slavio pobedu rezultatom 1:0.

Treba istaći da će najbolje kotirani srpski sudija, Srđan Jovanović, voditi derbi prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo – između Italije i Engleske.

Informer

 

Beogradski arbitar deliće pravdu, zajedno sa najbližim saradnicima i sugrađanima – Urošem Stojkovićem i Milanom Mihajlovićem, a četvrti arbitar biće Novak Simović. Italija i Engleska igraće u četvrtak od 20:45 na napuljskom stadionu „Dijego Armando Maradona“.