Autor: Informer.rs

26.03.2023.

23:57

Foto: printscreen Twitter

Sport

NOVE VESTI O GUDELJU! Brat srpskog REPREZENTATIVCA ostaje u bolnici!

U subotu su nam stigle stravične vesti iz Španije. Srpski fudbaler Dragiša Gudelj kolabirao je na meču Kordobe i Rasinga. Ostao je snažni vezista bez svesti, ali je nakon brze reakcije lekarske ekipe došao sebi i potom odvezen u najbližu bolnicu. 

Tokom večeri iz Španije su stigle ohrabrujuće vesti, a u nedelju uveče stigle dobre vesti, pošto je fudbalski klub Kordoba objavio da se srpski fudbaler Dragiša Gudelj nalazi u stabilnom stanju. Očekivalo se da će on biti pušten iz bolnice, ali sada je stiglo novo saopštenje. 

Kako prenosi portal "Cordopolis" igrač je u svesnom stanju odvezen sa stadiona, Gudelj je želeo da se vrati na teren i pomogne saigračima, ali mu to nije dozvoljeno. 

- Bio je u nesvesti neko vreme, ali kada je napušta stadion, bio je potpuno svestan. Želeo je da se vrati u igru, ali smo odlučili da ga pošaljemo u bolnicu. Poslednje vesti koje imamo o Dragom jesu da se trenutno nalazi na posmatranju i da je na intenzivnoj nezi i radiće mu sve testove. Nastavićemo da izveštavamo o njegovom stanju, kada i nas doktori obaveste o svemu. Takođe, klub se putem javnih glasila i zahvalio medicinskom timu na brzoj reakciji - rekao je jedan od ljudi iz kluba.

Najnovije vesti koje stižu iz Kordobe kažu da će Dragiša Gudelj ostati još jednu noć na Odeljenju intezivne nege, kako bi ostao pod budnim nadzorom lekara.