27.03.2023.

15:22

Foto: Instagram

Sport

VANDA PRIPRETILA MAURU IKARDIJU! Lažovčino, zažalićeš kad nađem drugog! (FOTO)

Godinama Vanda i Mauro pune stupce novina burnim ljubavnim životom. Pre godinu i po dana fudbaler Pariz Sen Žermena na pozajmici u Galatasaraju prevario je Vandu sa glumicom Činom Suarez.

Informer

Burna veza: Vanda i Mauro

Pisalo se i da je brakorazvodna parnica u toku, i sama Vanda je najavila razvod, ali se to nikada zvanično nije dogodilo. Ikardi je davao sve od sebe da mu Vanda oprosti, a njenu ljubav pokušao je da vrati skupocenim poklonima i putovanjima.

Izgleda da je sada sve u najboljem redu jer se Vanda i Mauro opet pojavljuju u javnosti kao zaljubljeni par. Oni su u Buenos Ajresu bili na venčanju svojih prijatelja, glumice Lize Taljani i modela Sebastijana Nebota. Objavili su nekoliko zajedničkih slika, ali iako je plavuša oprostila svom dragom, sa kojim ima dvoje dece, nije zaboravila preljubu.

Ona je objavila video sa svadbe na kojem peva pesmu "Lažov", argentinske pevačice Karine. Dok su se u pozadini čuli stihovi "Zažalićeš kad budem sa drugim, tvoje srce je lažljivo", Vanda je pokazivala prstom na Maura. Oboje su se smejali, pa je jasno da je supruga samo htela da mu stavi do znanja da nije zaboravila šta joj je priredio.