Autor: Informer.rs

27.03.2023.

23:43

Foto: Starsportphoto©

Sport

CILJ JE PRVO MESTO U GRUPI! Sviđa mi se CRNA GORA, biće borbe do KRAJA! SMS nakon nove pobede Srbije! (VIDEO)

Uspela je Srbija da ostane maksimalna nakon prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Orlovi su sa na krilima Dušana Vlahovića savladali Crnu Goru i upisali novi trijumf na putu ka kontinentalnom takmičenju. 

Nakon utakmice, srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić sumirao je utiske i priznao da mu se dopada igra Crne Gore. 

- Nismo ušli u utakmicu kako smo planirali, bilo je bolje u nastavku. Iskoristili smo prilike, važna tri boda. Pričao sam sa Adamom Marušićem, sviđa mi se to. Gledao sam utakmicu protiv Bugarske, danas su bili mnogo bolji. Igrali su kod kuće, protiv nas, sjajna atmosfera, ali mislim da smo zasluženo pobedili - rekao je Sergej Milinković-Savić i dodao. 

- Uvek idemo na pobedu, cilj nam je da budemo prvi. Ne razmišljamo o Mundijalu, ovo je novi ciklus. Znamo gde smo pravili greške, gledamo kako da popravimo greške. Nismo u grčku. 

Na pitanje kako je zadovoljan svojom partijom Milinković-Savić nije imao odgovor. 

- Ne volim da pričam o tome, meni je dovoljno što smo pobedili. Imamo dve pobede, šest bodova i prvi smo u grupi. Ima još mnogo utakmica, videćemo. Sviđa mi se Crna Gora, biće borbe do kraja - podvukao je as Lacija.