Autor: Informer.rs

28.03.2023.

20:27

Foto: REUTERS/Bernadett Szabo

Sport

BARSA GUBI BISERA BEZ OBEŠTEĆENJA! Raspad sistema na NOU KAMPU! Gavi odlazi BESPLATNO!

Već mesecima Barselona ima problema da "ispegla" klupske papire prouzrokovane velikim finansijskim problemima. Uprava kluba rasprodala je prava na sve, ali ni to nije pokrilo minus u kasi koji svakodnevno raste. Zbog toga, katalonski klub bi na kraju sezone mogao da ostane bez jednog od najboljih igrača - Gavija! 

Španac je jedan od najtalentovanijih igrača sveta, a već neko vreme nalazi se na radaru Bajerna iz Minhena. Bavarci pomno prate situaciju oko Gavija i spremni su da iskoriste finansijsku krizu u Barseloni kako bi ga doveli na Alijanc areni, prenose nemački mediji. 

Ipak, imaće Bavarci težak zadatak da privole Gavija baš u Minhen pošto se u trku za Španca uključio Liverpul. Prema saznanjima "Skaja" Redsi su spremni da talentovanog vezistu dovedu kao slobodnog igrača ukoliko Barselona ne uspe da ga registruje nakon čega bi on klub mogao da napusti bez obeštećenja. 

Informer

Trener Liverpula Jirgen Klop priznao je da želi Gavija u svom timu, ali je još uvek rano govoriti o tome šta će se dogoditi kroz par meseci. 

Barselona ima finansijskih problema, ali španski mediji preneli su da su klub i sam fudbaler optimistični da će na leto rešiti probleme sa ugovorom.