Autor: Informer.rs

31.03.2023.

13:09

Foto: Reuters

Sport

RONALDOVA DECA DOBILA BATINE U SAUDIJSKOJ ARABIJI! Kristijanova izabranica progovorila o svemu!

Otkrila je lepa Georgina da su njena i Ronaldova deca imala problema u školi i da su doživeli  fizičko nasilje. Ona je u izjavi za šnanski kanal "Telemundo" rekla:

- U školi postoje trenuci kada ih deca udare, a oni se ne brane i potonu. Pre neki dan, jedno moje dete je došlo kući i počelo da plače. Pitala sam šta se desilo, a dobila sam odgovor:

Informer

 

- Udarilo me dete!

Rekla sam mu:

- Zar ti ne znaš da se braniš? - poručila je pomalo potištena Geogrina.

Informer

 

Ona je tek nedavno smogla snage da progovori o gubitku deteta.

- Prati me više od 40 miliona ljudi, ali niko zaista ne zna kako se ja osećam. Ove godine doživela sam najbolji i najgori trenutak istovremeno. Život je težak, a ja imam razloge da nastavim dalje i da budem snažna. Prioritet su mi porodica i moja deca. Tako sam srećna i tako zahvalna. Život je težak, život ide dalje. Imam razloga da nastavim dalje i budem snažna - rekla je Georgina Rodrigez kroz suze.

Georgina i Ronaldo su u oktobru 2021. godine objavili da čekaju blizance, a onda su morali da se suoče sa najtragičnijim gubitkom. Dečak nije preživao, dok je devojčica rođena živa. Ona je Ronaldovo peto i najmlađe dete. 

- Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseća. Samo rođenje naše devojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti -  napisao je tada Portugalac na društvenim mrežama.