Autor: Informer.rs

31.03.2023.

21:30

Foto: Starsportphoto©

Sport

IZ BEOGRADA PRAVAC MLS! Los Anđeles ŽELI SRBINA!

Poznato je da je Serija A obećana zemlja za srpske fudbalere, a po svemu sudeći MLS liga mogla bi da postane obećana zemlja za srpske golmane! Đorđe Petrović već godinu dana brani mrežu Nju Inglanda, a sada bi put Amerike mogao da ode i Novak Mićović. 

Kako prenosi "Mozzart sport" mladi golman Čukaričkog karijeru nastavlja u taboru Los Anđeles Galaksija gde će mu saigrač biti Dejan Joveljić. Brđani će na ime obeštećenja dobiti nešto manje od milion evra, a Mićovića će među stativa zameniti Zoran Popović koji je zimus došao na pozajmicu iz Crvene zvezde. 

Mićović je treći fudbaler Čukaričkog koji se iz Srbije seli u Ameriku. Pre njega su put MLS-a otišli pomenuti Đorđe Peterović, zimus je u Kraun legasi otišao Nikola Petković, a nekoliko sezona ranije je Luka Stojanović pojačao Čikago fajer. 

Informer

Novak Mićović je na početku bavljena sportom branio za Crvenu zvezdu, od 2016. je u Čukaričkom, gde se probio do prvog tima. Bio je član omladinske reprezentacije Srbije.

Mrežu tima iz Kalifornije trenutno brane Džonatan Bond i Džonatan Klinsman, inače sin legendarnog nemačkog fudbalera Jirgena Klinsmana, ali u Los Anđelesu nisu zadovoljni njihovim izdanjima.