Autor: Informer.rs

02.04.2023.

12:06

Foto: printscreen

Sport

OVAKO SU ATRAKTIVNE IZABRANICE NAŠIH FUDBALERA IZGLEDALE NEKADA! Muškarci ZAVIDE reprezentativcima zbog OVIH LEPOTICA! (FOTO)

I vrapci na grani znaju da su fudbaleri i te kako zanimljivi devojkama i da su pored njih uvek zgodne i atraktivne izabranice. Reprezentativci Srbije mogu se pohvaliti da uz sebe imaju prave "bombe", ali često se mogu čuti i komentari da "para vrti gde burgija neće" i da su zbog toga što su u sebe uložile veliku količinu novca postale neprepoznatljive.

Bilo kako bilo, činjenica je da uz sportiste po nepisanom pravilu uvek idu zgodne i lepe devojke, a među najatraktivnijima su bez sumnje partnerke Luke Jovića, Aleksandra Mitrovića, Predraga Rajkovića i Nemanje Gudelja.

Anastasija Ražnatović i Sofija Milošević bile su u žiži javnosti i pre nego što su uplovile u vezu sa poznatim momcima, donekle i Ana Rajković, dok se za to ne može reći za Kristinu Mitrović.

Prelepa ćerka srpske pevačice Svetlane Ražntović, Anastasija, već godinu dana uživa u skladnoj vezi sa fudbalerom Sevilje, Nemanjom Gudeljom. Anastasija je i sama postala jedna od najpopularnijih pevačica mlađe genracije, a nikada nije krila da je korigovala nedostatke i tako izgled dovela do savršenstva.

Informer

 

Sa druge strane, lepa Sofija Milošević je i pre Luke Jovića bila sa poznatim ličnostima, ali je svoje ime gradila na modnim pistama širom sveta. Ona je pre napadača Srbije osvojila srce Viktora Troickog, Filipa Živojinovića, Adema Ljajića, a šuškalo se i da je bila u vezi sa teniserom Damirom Džuhmurom i Milošem Antićem, bogatim naslednikom iz Švajcarske.  I Sofija se često nađe na meti kritika, ali atraktivna plavuša ne mari i uživa sa fudbalerom Fiorentine.

Informer

 

Ana Rajković je pre golmana Predraga Rajkovića ljubila boksera Veljka Ražnatovića i fudbalera Crvene zvezde, Srđana Mijailovića.

Upravo je Ana bila u centru pažnje zbog navodne afere o kojoj se pričalo za vreme Mundijala u Kataru, a zgodna crnka je drastično promenila svoj izgled.

Informer

 

Još jedna lepotica koja nije odolela estetskim korekcijama je Kristina Mitrović, supruga Aleksandra Mitrovića, najboljeg strelca u istoriji reprezentacije Srbije.

Izabranica napadača Fulama je poput većine supruga fudbalera korigovala usne i grudi, a mami uzdahe gde god da se pojavi.

Informer

 

Jedan deo lepših polovina naših proslavljenih fudbalera krije se od očiju javnosti, i ne vole eksponiranje i interesovanje. Primera radi supruge Dušana Tadića i Sergeja Milinković Savića se ne razmećuz bogatstvom, niti skupim krpicama, i čuvaju svoju ljubav van društvenih mreža i lajkova.