Autor: Informer.rs

02.04.2023.

22:47

Foto: Tanjug/AP

Sport

MILANOVA ŠAMARČINA NOVOM "ŠAMPIONU"! Napoli doživeo DEBAKL! (FOTO)

Šampionska trka je gotova, izvesno je da će titula podno Vezuva, ali je jasno - ukus slavlja među Napolitancima neće biti isti nakon današnjeg debakla protiv Milana. Četa Lučana Spaletija ima ogromnu bodovnu razliku pa šamarčina od Rosonera ne boli u takmičrskom smislu, ipak, obrazi će još dugo bridetI Napoliju nakon lekcije od aktuelnog šampiona koji titulu nije želeo da "preda" jeftino - 0:4 (0:2). 

Mučio se Milan ove sezone, igrao toplo-hladno, a danas je pružio najbolju ovosezonsku partiju. Rosoneri su deklasirali Napoli nasred stadiona Dijega Maradone, Rafael Leao je pregazio "moćnu" odbranu Plavaca i doneo Rosonerima ubedljivu pobedu na jugu Italije. 

Informer

Sjajno veče Milana nagovestio je Rafael Leao u 17. minutu, a dok su se Napolitanci konsolidovali već je bilo 2:0 posle sjajnog gola Brahima Dijaza. 

Da je večeras sve išlo po meri Milana govori činjenica da je na poluvremenu šoansu dobio Aleksis Salemakers, a Belgijanac je nakon 20 minuta povećao prednost Rosonera i stavio tačku na meč. Prethodno je drugi gol na meču postigao Leao.