Autor: Informer.rs

03.04.2023.

13:38

Foto: Informer

Sport

FUDBALER IZBODEN NA SMRT! Ubica mu prišao i hladnokrvno mu zario NOŽ U SRCE (VIDEO)

Španski "As" prenosi da je Naval uboden nožem u grudi, pored srca, iskrvario je i preminuo po dolasku u bolnicu.

U španskim medijima se pojavio i snimak hapšenja mladića osumnjičenog da je hladnokrvno ubio Navala, koji je igrao za amaterski klub Čipiona.

Informer

Policija uhapsila mladića osumnjičenog za ubistvo Navala.

Povodom tragedije oglasio i Real Madrid.

"Real Madrid duboko žali zbog smrti Navala, fudbalera Čipione, i želi da izrazi saučeće njegovom klubu, porodici, saigračima i voljenima, piše na Tviteru "kraljevskog kluba."

Oglasio se i Pakov klub, koji je potrdio da je fudbaler preminuo 

"Ostali smo bez reči, sve deluje kao noćna mora, ali nažalost naš igra Pako Naval nas ne napustio".

Španski mediji prenose da je Pako razgovarao sa prijateljima kada im je prišao mladić i tražio da kupi marihuanu. Navodno je zagrlio fudbalera, iako se nisu poznavali, a onda ga ubo velikim kuhinjskim nožem. Fudbaler se srušio na zemlju, dok je njegov napadač pobegao. Pakovi prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć, prebačen je u bolnicu u Kadisu, ali su povrede bile toliko ozbiljne da nije bilo spasa.  

Narkoman, koji je ubio fudbalera, od ranije je poznat policiji, jer je maltretirao majku. Nakon što je ubio fudbalera, vratio se kući, a otac ga je video kako pere košulju od krvi. Kada ga je upitao šta je uradio, sin mu je hladnokrvno odgovorio:"Ubio sam nekoga. Želeo sam da vidim kakav je osećaj". Potom ga je odveo u policiju i priznao da njegov sin ima psihičke probleme, ali da nikada nije bio u bolnici.