Autor: Informer.rs

03.04.2023.

15:55

Foto: Tanjug

Sport

LALATOVIĆ MOLI DŽAJIĆA! Ne želimo nikakvu FRKU, ali...

Poslao je Nenad Laltović poruku Fudbalskom savezu Srbije na čelu sa Draganom Džajićem, želeći da ga zamoli za jednu stvar.

- Izuzetno poštujem gospodu Dragana Džajića, Branislava Nedimovića i Dejana Filipovića i jedino što ih molim je to da Mladost GAT u finišu sezone ima bolji odnos i suđenje 50:50 - rekao je Lalatović za Sportski žurnal i dodao:

Informer

 

- Ne tražimo pomoć, ne želimo nikakvu frku, niti ćemo da se žalimo, ali velika greota bila bi da vlasnik GAT-a, gospodin Dejan Slijepčević, zbog svega napusti srpski fudbal. On iz svog džepa plaća naš klub, redovno uplaćuje i porez u budžet Republike Srbije i bilo bi jako tužno da ode. Ne želim da komentarišem odluke arbitra, postoje ljudi koji su sve mogli da vide i reaguju.

Informer

 

Dotakao se meča sa Crvenom zvezdom njen nekadašnji kapiten i trener. Mnogo bure izazvao je događaj iz 37. minuta, kad je Gelor Kanga, bez lopte i to pesnicom u stomak, udario Đorđa Denića. 

- Prvo poluvreme odigrali smo fenomenalno i postigli dva gola posle lepih akcija. S druge strane, Zvezda je do svojih pogodaka u prvih 45 minuta stigla iz dve VAR situacije, a dogodio se i sporni trenutak kada je Kanga zatvorenom pesnicom udario Denića… Idemo dalje, nadam se da ćemo protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana imati ravnopravne uslove na terenu, koji su nam potrebni, jer mi, svi zajedno, igramo za naše porodice i karijere i trudimo se da one ne budu ugrožene- kaže Nenad Lalatović.