Autor: Informer.rs

04.04.2023.

10:17

Foto: Tanjug/AP

Sport

MADRIĐANI PODIGLI PRAŠINU, NEĆE DA ĆUTE! Sudije opet na žestokom udaru!

Real je u prvoj utakmici poražen (0:1) od najvećeg rivala, a pred meč u sredu su "los blankosi" napravili video snimak u trajanju od 2:40 minuta, koji prikazuje greške koje su poslednjih godina na njihovu štetu doneli Juan Martinez Munuera, glavni sudija sutrašnjeg "El klasika" i Hose Luis Gonzales Gonzales, koji će mu biti videoasistent.

Informer

Martines Munuera će na "El klasiku" u Barseloni biti glavni, a Gonsales Gonsales VAR sudija... Kakva koincidencija! Pravdu nam deli tandem s kojim madridisti imaju najgore uspomene. To je isti sudijski par koji je vodio utakmicu u kojoj je Real oštećen najviše u novijoj istoriji, a to je meč Real – Sevilja u sezoni 2020/2021, kada su nam njihove greške uzele titulu u La Ligi. Martines Munuera i Gonsales Gonsales tada su napravili čak šest odlučujućih grešaka na štetu Reala - navode Madriđani u uvertiti pred veliki derbi.

Informer

 

Iz Reala su potom naveli greške sudija.

Odriosolin ofsajd nastao je zahvaljujući specijalnim efektima VAR-a, gol Sevilje koji je postigla nakon što je dosuđen nepostojeći faul Kazemira, penal za Real koji nije dosuđen iako je Dijego Karlos igrao rukom u kaznenom prostoru Sevilje, čist penal nakon faula Oskara nad Kazemirom, koji nam nije dosuđen, dosuđeno igranje rukom Militau iako je to uradio nenamerno, zbog kojeg je Real ostao bez penala i crvenog kartona za Seviljinog golmana Bona.

Real Madrid TV podseća na još neke greške sudije Munuera, koji je, kako smatraju, teško oštetio klub. 

- Uskratio nam je penal nakon prekršaja Gorosabela na Mendiju na utakmici protiv Raja ove sezone, kao što je nekažnjeno prošao i nasrtaj Baljiua. Nije nam dosudio penal protiv Betisa nakon što je Miranda igrao rukom, nekažnjeno je prošao i faul nad Azarom za penal i napad na Marsela protiv Alavesa, kao i ruka Kape koja je trebalo da rezultuje penalom protiv Atletika..